26a CURSA D’ESTIU DE PREMIÀ DE MAR

29 de juny de 2024
REGLAMENT
i

ORGANITZACIÓ

El Club Esportiu Fondistes Premianencs organitza el dia 29 de juny de 2024 la 26a Cursa d’Estiu de Premià de Mar amb la doble modalitat de 5k i 10k. La cursa està oberta a tothom que accepti el present reglament. Les inscripcions, el cronometratge i la publicació dels resultats de la cursa aniran a càrrec de ChampionChip. La cursa puntua a la lliga Championchip.

L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes i/o de força major. També, en cas d’inclemències meteorològiques podrà decidir sobre la idoneïtat de celebrar la Cursa.

La Cursa disposa de l’assegurança obligatòria de Responsabilitat Civil però no es fa responsable dels danys que els corredors i corredores puguin causar a si mateixos o a terceres persones. L’organització declina qualsevol responsabilitat al respecte

EDAT

L’edat mínima per participar a la cursa és de 16 anys. Per als menors d’edat caldrà l’autorització del pare, mare o tutor/a legal.
l

INSCRIPCIONS

La inscripció a la cursa és obligatòria per poder-hi participar. Les inscripcions es podran realitzar a partir del dia 29 d’abril i fins les 23:59h del dia 26 de juny o en arribar a un màxim de 600 inscrits. 

Durant el procés d’inscripció es podrà seleccionar la talla de la samarreta (S-M-L-XL). El nombre per a cadascuna de les talles de samarreta és limitat. No es podran fer canvis de talla el dia de la recollida.

En cas de no participar a la cursa, no es retornaran els diners abonats en concepte d’inscripció.

Preus fins el dia 31 de maig Preus des del dia 1 de juny
Amb xip groc 14€ 18€
Amb xip de lloguer 16 € 20€

SORTIDA I ARRIBADA

La sortida i l’arribada de la cursa de 5k i 10k serà a Marina Port Premià.

SORTIDA 5K 

  • Sortida a les 19:30h

SORTIDA 10K  

  • Sortida a les 19:30h

Els únics vehicles que podran seguir la prova seran els expressament autoritzats per l’organització.

b

RECOLLIDA DE DORSALS, SAMARRETES I BOSSA DEL CORREDOR.

S’hauran de recollir els dies i horaris que estableixi l’organització.

El fet de no recollir el dorsal, la samarreta i la bossa del corredor els dies establerts suposarà la renúncia dels mateixos sense dret a reclamació.

És obligatori córrer la cursa, amb el dorsal col·locat a la part davantera de la samarreta de forma que sigui visible. Aquest dorsal és personal i intransferible, l’organització desqualificarà el corredor o corredora que participi amb el dorsal d’una altra persona.

Per raons de seguretat es recomana omplir amb les dades personals el dors del dorsal indicant el telèfon d’una tercera persona de contacte i no amb el telèfon del participant.

DATA DE RECOLLIDA:

Data: 28 de juny de 2024.
Horari: de 17:30h a 20:30h
Lloc: Marina Port Premià de Mar.

També es podrà recollir el mateix dia de la cursa al Port de Premià de 16:00h a 18:30h.

Per fer la recollida cal presentar:

  • Resguard d’inscripció (es pot presentar des del mòbil).
  • DNI.

En cas que es recullin altres dorsals i samarretes , a més del propi, cal l’autorització corresponent (fotocòpia o foto del DNI de la persona).

SERVEIS

Guarda-roba, WC, parking a Marina Port Premià (es facilitarà un val de descompte per als inscrits)

PREMIS

  • Primer, segon i tercer premi de la classificació general categoria masculí i femení.

DRETS D'IMATGE

Les persones participants inscrites a la Cursa d’Estiu de Premià de Mar autoritzen expressament a l’organització i als seus patrocinadors a utilitzar les imatges obtingudes durant la cursa.

RECOMANACIONS

Es recomana fer una revisió mèdica i/o prova d’esforç a totes aquelles persones que no hagin participat amb anterioritat en una prova de similars característiques  o hagin estat durant  un període prolongat de temps sense fer activitat física.

FALTEN...

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)