XXIII CURSA D’ESTIU 

Ajornada al 2021

La Cursa d’Estiu és una cursa urbana, amb la doble modalitat de 5k o 10k, que recorre els principals carrers i llocs emblemàtics de Premià de Mar. Per segon any consecutiu la cursa de 10km tindrà la sortida a la Gran Via de Lluís Companys (davant de la Plaça dels Països Catalans) i la cursa de 5km ho farà des de Marina Port Premià.

CURSA SOLIDÀRIA

La Cursa d’Estiu de Premià de Mar és una cursa solidària amb la Fundació Vicente Ferrer. Amb la teva inscripció estaràs col·laborant amb el projecte integral de la reconstrucció de l’aldea de Sundaraiah, al sud de l’Índia.

Si no pots participar a la cursa hem creat per a tu el “Dorsal 0” a través del qual també podràs col·laborar amb la Fundació Vicente Ferrer.

RECORREGUT
REGLAMENT
i

ORGANITZACIÓ

L’Ajuntament de Premià de Mar en col·laboració amb el Club Esportiu Fondistes Premianencs organitzen la XXII Cursa d’Estiu de Premià de Mar que se celebrarà el dia 6 de juliol de 2019 a les 19.30h amb les modalitats de 5k i 10k. La cursa resta oberta a tothom que accepti el present reglament. Les inscripcions, el cronometratge i la publicació dels resultats de les curses aniran  a càrrec de ChampionChip. L’organització es reserva el dret de realitzar canvis d’horari o de recorregut per circumstàncies de seguretat. També en cas d’inclemències meteorològiques podrà decidir sobre la idoneïtat de celebrar la Cursa. La Cursa disposa de l’assegurança obligatòria de Responsabilitat Civil però no es fa responsable dels perjudicis físics, morals i/o materials que puguin causar els participants i espectadors durant aquesta competició.

EDAT

L’edat mínima per participar a les curses de 5k i 10k és de 16 anys. Caldrà l’autorització de pare, mare o tutor/a.
l

PREUS INSCRIPCIONS

 
Preus fins el dia 31 de maig Preus des del dia 1 de juny
PREUS per cursa 10k 5K 10k 5k
Amb xip groc 10 € 10 € 12 € 12 €
Amb xip de lloguer 12 € 12 € 14 € 14 €

 

 

SORTIDA

CURSA DE 10K: La sortida serà el dissabte dia 4 de juliol de 2020 a les 19:30 hores a la Gran Via de Lluís Companys, 173 davant de la Plaça dels Països Catalans i l’arribada serà al mateix lloc.

CURSA DE 5K: La sortida serà el dissabte dia 4 de juliol de 2020 a les 19:30 hores al port de Premià de Mar i l’arribada serà a la Gran Via de Lluís Companys, 173 davant de la Plaça dels Països Catalans.

b

DORSALS I XIPS

Recollida de dorsals i xips:
Data: dissabte 6 de juliol
Hora: d’11h a 13h i de 16h a 18:30h
Lloc: Escola Sant Cristòfol C/ Gran Via de Lluís Companys, 173 (davant de la Plaça dels Països Catalans)

SERVEIS

Guardabosses, dutxes, WC i 2 punts d’avituallament per gentilesa de SOREA. Begudes i fruita al punt d’arribada.

PREMIS

CURSA 10K

  • Primer, segon i tercer premi de la classificació general categoria masculí i femení
  • Primer premi de la classificació general categoria masculí i femení locals

CURSA 5K

  • Primer, segon i tercer premi de la classificació general categoria masculí i femení
  • Primer premi de la classificació general categoria masculí i femení locals

Samarreta tècnica i bossa del corredor per a tothom

DRETS D'IMATGE

Els participants inscrits a la Cursa d’Estiu de Premià de Mar autoritzen expressament a l’organització i als seus patrocinadors a utilitzar les imatges obtingudes durant la cursa.

RECOMANACIONS

Es recomana fer una revisió mèdica i/o prova d’esforç a totes aquelles persones que no hagin participat amb anterioritat en una prova de similars característiques  o hagin estat durant  un període prolongat de temps sense fer activitat física.

PATROCINAT PER:

FALTEN...

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)