23a CURSA D’ESTIU DE PREMIÀ DE MAR

3 de juliol de 2021
REGLAMENT
i

ORGANITZACIÓ

El dia 3 de juliol de 2021 tindrà lloc la 23a Cursa d’Estiu de Premià de Mar amb la modalitat de 5k. La cursa resta oberta a tothom que accepti el present reglament. Les inscripcions, el cronometratge i la publicació dels resultats de la cursa aniran a càrrec de ChampionChip. La cursa puntua a la lliga Championchip.

La situació d’excepcionalitat creada per la crisi sanitària de la COVID-19 suposa l’adopció, per part de l’organització de la cursa, d’un seguit de mesures de prevenció, de protecció i organitzatives orientades a garantir la prestació dels serveis i a la preservació de la salut de les persones participants.

L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes i/o de força major. També, en cas d’inclemències meteorològiques podrà decidir sobre la idoneïtat de celebrar la Cursa.

La Cursa disposa de l’assegurança obligatòria de Responsabilitat Civil però no es fa responsable dels danys que els corredors i corredores puguin causar a si mateixos o a terceres persones. L’organització declina qualsevol responsabilitat al respecte.

PROTOCOL SANITARI

 • La cursa complirà amb totes les mesures de prevenció contra el contagi per la COVID-19.
 • En els calaixos de sortida es mantindrà la distancia de 1,5m entre corredors.
 • El personal d’organització i voluntaris haurà estat prèviament format i informat de les mesures preventives.
 • La mascareta serà d’ús obligatori abans de la sortida de la cursa i a l’arribada. No es permetrà accedir al calaix de sortida (ni prendre la sortida) sense mascareta.
 • L’organització repartirà mascaretes a l’arribada. A la sortida l’hauran de portar els mateixos participants.
 • Un cop donada la sortida, queda prohibit llençar la mascareta al terra, tant al principi com al llarg del recorregut. El corredor/a l’haurà de conservar i a l’arribada la dipositarà en contenidors adequats i li serà substituïda per una de nova.

EDAT

L’edat mínima per participar a la cursa és de 16 anys. Per als menors d’edat caldrà l’autorització del pare, mare o tutor/a legal.

l

PREUS INSCRIPCIONS

La inscripció a la cursa és obligatòria per poder-hi participar. Les inscripcions es podran realitzar a partir del dia 7 de maig i fins les 23:59h del dia 27 de juny o en arribar als 300 inscrits. No es realitzaran inscripcions presencials el mateix dia de la cursa.

Preus fins el dia 31 de maig Preus des del dia 1 de juny
Amb xip groc 10 € 14 €
Amb xip de lloguer 12 € 16 €

Durant el procés d’inscripció es podrà seleccionar la talla de la samarreta (S-M-L-XL). El nombre per a cadascuna de les talles de samarreta és limitat. No es podran fer canvis de talla el dia de la recollida.

En realitzar la inscripció, les persones participants hauran d’acceptar la declaració auto-responsable sobre la COVID 19.

En cas de no participar a la cursa, no es retornaran els diners abonats en concepte d’inscripció.

FORMALITZAR INSCRIPCIÓ

SORTIDA I ARRIBADA

La sortida i l’arribada de la cursa de 5k serà a Marina Port Premià. Es faran dues sortides d’acord amb cada sèrie.

1a SÈRIE: (150 participants)

 • Sortida a les 19:30h
 • Mínima per inscriure’s 22’ i 30”.
 • Sortida esglaonada cada 3 segons.
 • 5 corredors per fila (30 files separades 1,5m)
 • Amb opció a premi.

2a SÈRIE: (200 participants)

 • Sortida a les 19:45h
 • Sense mínima per inscriure’s,
 • Sortida esglaonada cada 3 segons.
 • 5 corredors per fila (30 files separades 1,5m) 
 • Sense opció a premi.

La sortida està dissenyada en funció de la marca acreditada en 10K . S’assignaran les primeres files (homes i dones) de la primera sèrie segons el rànquing federatiu de 10K.

Els únics vehicles que podran seguir la prova seran els expressament autoritzats per l’organització.

b

RECOLLIDA DE DORSALS, SAMARRETES I BOSSA DEL CORREDOR.

S’hauran de recollir els dies i horaris que estableixi l’organització.

El fet de no recollir el dorsal, la samarreta i la bossa del corredor els dies establerts suposarà la renúncia dels mateixos sense dret a reclamació.

És obligatori córrer la cursa, amb el dorsal col·locat a la part davantera de la samarreta de forma que sigui visible. Aquest dorsal és personal i intransferible, l’organització desqualificarà el corredor o corredora que participi amb el dorsal d’una altra persona.

Per raons de seguretat es recomana omplir amb les dades personals el dors del dorsal indicant el telèfon d’una tercera persona de contacte i no amb el telèfon del participant.

DATES DE RECOLLIDA:

Data: 1 i 2 de juliol de 2021
Horari: de 10h a 13h i de 16h a 20h (matí o tarda)
Lloc: Pavelló Municipal d’esports de Premià de Mar C/ Camí del Mig ,62

Per fer la recollida cal presentar:

 • Resguard d’inscripció (es pot presentar des del mòbil).
 • DNI.

En cas que es recullin altres dorsals i samarretes , a més del propi, cal l’autorització corresponent (fotocòpia o foto del DNI de la persona).

SERVEIS

Guarda-roba, WC, parking a Marina Port Premià (es facilitarà un val de descompte per als inscrits)

PREMIS

 • Primer, segon i tercer premi de la classificació general categoria masculí i femení.
 • Només es donaran premis als participants inscrits a la primera sèrie.

DRETS D'IMATGE

Les persones participants inscrites a la Cursa d’Estiu de Premià de Mar autoritzen expressament a l’organització i als seus patrocinadors a utilitzar les imatges obtingudes durant la cursa.

RECOMANACIONS

Es recomana fer una revisió mèdica i/o prova d’esforç a totes aquelles persones que no hagin participat amb anterioritat en una prova de similars característiques  o hagin estat durant  un període prolongat de temps sense fer activitat física.

RECORREGUT

AMB EL PATROCINI DE:

V De BRAVADO

FALTEN...

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)